Vragen? Bel: 0528 - 361370 | Vandaag geopend tot 20:00

 

Gebruikte Audi kopen Hoogeveen

 

Wil je een Audi occasion kopen in de buurt van Hoogeveen? Dan ben je bij Autobedrijf Martens aan het juiste adres. Op ons terrein staan ten aller tijden zo’n 180 occasions op voorraad, die voor ongeveer 30% uit Audi’s bestaat. Of je nou op zoek bent naar een compacte Audi A1 met benzinemotor of een Q8 met een 3-liter dieselmotor. Grote kans dat jouw nieuwe tweedehands Audi bij Martens staat!

 

Geïnspecteerde Audi’s, kwaliteit staat voorop

De auto’s die wij aanbieden zijn veelal dealer onderhouden met een heldere onderhoudshistorie. De Audi’s op onze website zijn vooraf geïnspecteerd en gepoetst, voordat we ze fotograferen en deze aanbieden op internet.

 

Jong- gebruikte auto’s inclusief garantie

Onze voorraad bestaat uit jong- gebruikte auto’s. Dit omdat wij op elke verkochte auto standaard 6 maanden Martens Garantie geven. Daarnaast krijgen de verkochte auto’s voor aflevering een onderhoudsbeurt wat nodig is, een nieuwe APK en voeren we een aircoservice uit. Daarnaast controleert ons technisch personeel de auto op alle belangrijke zaken, denk hierbij aan banden, remmen, ophanging etc.

 

 Bekijk Occasionaanbod

 

Een gebruikte Audi kopen in Drenthe

Autobedrijf Martens is opgericht in 1984 en heeft zich gespecialiseerd in de merken Volkswagen en Audi. Met een grote, snel wisselende voorraad is de kans groot dat jouw volgende auto nu te koop staat in Hollandscheveld. Bekijk op onze website de meest actuele voorraad, of kom langs voor een bezichtiging of overtuigende proefrit.

 

Bel 0528-361370 om direct contact met ons te krijgen of mail verkoop@autobedrijfmartens.nl

 

Gewoon even langskomen om ons ruime aanbod Audi's te bekijken? Wij hebben ruime openingstijden.