Vragen? Bel: 0528 - 361370 | Vandaag geopend tot 20:00

 

Gebruikte Volkswagen kopen Hoogeveen

 

Al jaren is het automerk Volkswagen niet weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Naar schatting rijden er van dit merk ongeveer 1 miljoen rond in Nederland. Of je nou op zoek bent naar een compacte VW Up!, een populaire Golf of een ruime stationwagen zoals de Passat Variant. Bij Autobedrijf Martens hebben we altijd ongeveer 100 gebruikte Volkswagens op voorraad.

 

Goede tweedehands Volkswagen

Dagelijks zijn wij op zoek naar jong- gebruikte Volkswagen modellen met een heldere historie. De auto’s die wij aanbieden zijn meestal dealer onderhouden. Nadat de auto’s in onze werkplaats zijn geïnspecteerd, worden deze gepoetst, gefotografeerd en aangeboden op internet.

 

 Bekijk Occasionaanbod

 

Volkswagen occasion met garantie

Koopt u een gebruikte Volkswagen bij Autobedrijf Martens? Dan kunt u rekenen op kwaliteit. Wij zorgen dat de door u aangekochte auto in topconditie is voordat u de auto komt ophalen. Onze werkplaats is volledig ingericht op de merken Volkswagen en Audi.

 

Koop uw occasion in Drenthe

Bij Autobedrijf Martens in Hollandscheveld, naast Hoogeveen, koopt u een betrouwbare Volkswagen met garantie. Naast de in- en verkoop van gebruikte en nieuwe auto’s kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud, reparatie en een APK-keuring. Inruil van uw huidige auto en de mogelijkheid tot financieren bieden wij ook aan.

 

Bel 0528-361370 om direct contact met ons te krijgen of mail verkoop@autobedrijfmartens.nl

 

Gewoon even langskomen om ons ruime aanbod Volkswagens te bekijken? Wij hebben ruime openingstijden.