Vragen? Bel: 0528 - 361370 | Vandaag geopend tot 20:00

 

Nieuwe Audi kopen Drenthe

Wilt u een nieuwe Audi kopen in Drenthe? Dan bent u bij Autobedrijf Martens in Hollandscheveld aan het juiste adres! U vindt ons bedrijf in het Zuiden van het prachtige Drenthe.

 

Proefrijden

Omdat wij veel jong- gebruikte auto’s op voorraad hebben kunt u meestal al proefzitten & proefrijden in een model dat u aanspreekt. Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit één van de modellen gaan we samen met u een nieuwe Audi samenstellen. Denk hierbij aan uitvoering, motor, kleur en opties. De auto die u bij ons koopt wordt geleverd inclusief fabrieksgarantie.

 

 NEEM CONTACT OP

 

Inruil, lease & financiering

Uiteraard is het mogelijk om uw huidige auto in te ruilen op een nieuwe Audi, u krijgt van ons altijd een inruilvoorstel voordat u vertrekt! Wilt u de nieuwe auto leasen of het bij te betalen bedrag financieren? Ook dit is mogelijk bij Autobedrijf Martens. Informeer bij onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden.

 

Onbetwist dé VW- & Audi-specialist

Al meer dan 35 jaar is Autobedrijf Martens een begrip in de regio. Naast ons grote occasionaanbod van ca. 180 auto’s hebben wij een werkplaats van 1150m2 groot met 10 hefbruggen. Wij staan voor service en kwaliteit. Wij hebben ruime openingstijden, zo kunt u ook ’s avonds (van maandag t/m donderdag) bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe auto.

 

U bent van harte welkom, onze gegevens zijn;

Autobedrijf Martens

Riegshoogtendijk 150

7913 TC Hollandscheveld, Drenthe

0528-361370

verkoop@autobedrijfmartens.nl