Werkplaats

De werkplaats van Autobedrijf Martens in Hollandscheveld, Drenthe, beschikt over 10 hefbruggen. In 2019 hebben wij een nieuwe, zeer moderne werkplaats laten bouwen. Deze is voorzien van moderne apparatuur en goed opgeleid personeel. Alle automerken zijn van harte welkom in onze werkplaats en wij zijn gespecialiseerd in de merken Volkswagen en Audi. Tijdens onderhoud of reparatie kunt u gebruik maken van een gratis leenauto die u na gebruik alleen maar even hoeft vol te tanken.

Onze diensten:

Onderhoud
Uw auto heeft onderhoud nodig, hoe vaak dit moet gebeuren staat in het instructieboekje van uw auto en verschilt per merk en model. De meeste nieuwe auto’s geven een melding op het dashboard als het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Sla liever geen onderhoudsbeurten over om geld te besparen. U bent uiteindelijk veel duurder uit als kleine gebreken te laat worden opgemerkt.

APK
APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van uw auto. De APK is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen. Wanneer uw auto toe is aan een APK ontvangt u een brief van de RDW en een bericht in uw berichtenbox van MijnOverheid. De APK-vervaldatum van uw auto is ook te vinden op www.rdw.nl

Airco service
Een aircosysteem wat goed werkt is wel zo aangenaam, niet alleen tijdens een warme zomerdag, maar ook tijdens winterperiode zorgt een goed werkende airco tegen beslagen ramen.

Storingsdiagnose
Moderne auto’s zitten vol met elektronica. Een belangrijk deel wordt gevormd door het elektrische geheugen, dat storingen automatisch registreert. In het instructieboekje van uw auto vindt u een overzicht met de betekenissen van deze storingslampjes. Echter kan een lampje meerdere betekenissen hebben, om er achter te komen wat de melding betekend dient de auto uitgelezen te worden door middel van uitleesapparatuur.

Reparatie
Een defect onderdeel in uw auto kan zorgen voor problemen, laat dit tijdig oplossen door een specialist.

Zomer- / wintercheck
Met een goed gevoel naar uw vakantiebestemming rijden? Laat uw auto controleren op de meest essentiële punten om niet voor een verassing te staan tijdens uw reis. U heeft ten slotte wel andere dingen aan uw hoofd.

Monteren accessoires
Ook voor het monteren van verschillende accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld het monteren van navigatiesystemen / trekhaken / achteruitrijcamera / parkeersensoren etc..

Navigatie-update
Niets is vervelender dan een verkeerde afslag nemen door een verouderde navigatie-versie. Vraag voor de laatste update van uw navigatiesysteem naar onze werkplaatschef. Voor Volkswagens met een Discover Media of Discover Pro-navigatiesysteem zijn updates gratis te downloaden via de Volkswagen-site, komt u hier zelf niet uit? Wij kunnen dit voor u regelen voor een vergoeding van € 20,-

Opslag winter- zomerbanden
Banden en wielen nemen ruimte in beslag die u hoogstwaarschijnlijk wel beter kunt gebruiken. Tegen een scherp tarief verblijven uw banden of wielen in onze opslag en houdt u uw auto netjes van binnen!

Leveren en monteren van zowel nieuwe als gebruikte zomer – en winterwielen 
Bezoek voor onze gebruikte wielensets onze webshop: www.martenswebshop.nl Over nieuwe velgen en banden informeren wij u graag, neem per mail of telefonisch met ons op.

Ruitreparatie
Bij plotselinge temperatuurverschillen kan een sterretje in uw ruit een barst worden, dit heeft nadelige gevolgen voor uw veiligheid en leidt tot extra kosten. Laat een sterretje daarom tijdig repareren! Grote ruitschade of een barst in uw ruit vraagt om vervanging, in sommige gevallen dekt uw verzekering hiervan een deel van de schade, uw verzekeringsmaatschappij kan u hierover meer uitleg geven.

Schadeherstel
Een ongeluk zit in een klein hoekje en schade aan uw auto komt altijd ongelegen, om te zorgen dat u snel weer mobiel bent regelen wij voor u het schadeherstel. Denk hierbij aan spotrepair, spuiten, restylen, polijsten.

Poetsen
Is uw auto toe aan een grondige poetsbeurt? Wij regelen dat uw auto weer net zo straalt als bij de aanschaf van de auto door deze van binnen en buiten goed te reinigen. Vraag onze collega’s naar de mogelijkheden.

Afspraak maken
Wilt u een afspraak maken voor onderhoud, apk of reparatie? Klik hier om online een afspraak te plannen. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze werkplaatschef Edwin Fleurke, Edwin is bereikbaar via 0528-361370 of werkplaats@autobedrijfmartens.nl

Graag tot ziens in onze werkplaats!